Burri 70 vjeç kërkon një prostitutë, por në derë i vjen nusja e djalit! Dhe ajo që ndodh më pas …

jo histori po ben prej ditesh xhiron e rrjetit.Ishte një surprizë shumë e pakëndshme ajo me të cilën është përballur një 70 vjeçar në Itali. Pasi kishte lënë një takim intim me pagesë, i moshuari është habitur kur pas derës ka parë të fejuarën e të birit.

me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

“Klienti” dhe “ofruesja e shërbimit”, kur u gjetën përballë njëri-tjetrit, preferuan të përshëndeteshin, edhe pse të ndierë në siklet dhe të skuqur nga turpi.

Dhe në momentin që 70 vjeçari i tregon djalit, se e dashura e tij nuk punonte si kamariere, por si punonjëse seksi mes të dyve ka nisur sherri.

Pas grushteve dhe ofendimeve të shkëmbyera, i riu ka denoncuar të atin duke e akuzuar për ushtrim dhune.

E ajo që ka shpëtuar paq nga gjithë kjo ngatërresë ka qenë pikërisht “nusja” nga Amerika e Jugut që ofronte seks me pagesë.

Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *