Burri ten ton t’i ma rrë je tën gruas pak orë pasi lindi, ajo kishte djalin në krah kur…. Arsyeja pse e bëri do u rrëqeth

Me posht keni 2 video klikojeni kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Një ngjarje e rëndë raportohet se ka ndodhur në Turqi. E ditur bëhet se Ahmet Yirtici ka qël luar me mjet pre rës gruan e tij Guldane Yirtici disa herë në Gaziantep.

Kjo ka ndodhur vetëm pak orë pasi gruaja ka sjellë në jetë djalin e tyre. Madje në atë moment ajo e kishte në krah djalin e porsalindur.

Shkak është bërë sepse gruaja i kishte kërkuar divorc in dhe burri këtë e kishte cilësuar si pro vokim. Plag ët që ajo mori ishin të shumta, por për fat të mirë mbijetoi.

Burri nuk ka treguar asnjë shenjë pendimi për atë që bëri. E ditur bëhet se ai është dënuar me 18 vite heqje lirie.

Nëna e re Guldane mendoi se donte të shihte djalin e tij, por përkundrazi ai kishte plane të tjera në kokë. Por falë Zotit djali dhe nëna janë në gjendje të mirë shëndetësore.

Me posht keni 2 video klikojeni kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *