Çifti i parashutistëve përfundon në spital, donin të bënin dashuri në ajër

Një çift parashutistësh që kërkonin emocione të reja duke tentuar të kryenin ma.rrë. dhë.nie int. i.me gjatë rë.nies në ajër, kanë treguar së fundmi sesi u trajtuan në sp.it.al pas te.nt a.tivës së rre .z.iksh.me.

Në një intervistë televizive William e Leslie shpjegonin sesi u lindi idea e aventurës.

Leslie tha: “Në lidhje me se.*si.n, unë për vete jam shumë aktive. William thjesht më hedh një shikim dhe bam … Le ta bëjmë”.

“Prandaj dhe kur është fjala për se*.sin unë kam shumë ide të ndryshme. Më lindin shumë ide për të bërë se.*s”, thotë ajo.

Ndërsa William shton me shaka: “Ajo e di si të më vërë në sf.id.ë me idetë e saj”.

Por në fakt sf.id.a e tyre ishte të kuptonin se sa e vës.hti.rë është të bësh dashuri teksa je në rënie të lirë drejt tokës.

Leslie vazhdon: “Meqënëse të dy kishin veshur pantallona të shkurtra të gjera, mendova se mund ‘të lidheshin’ pa shumë pro.b.le.me.”

Por kur duhet të hapnin parashutat e tyre ata hasën tela.sh.e. Leslie aktivizoi parashutën e saj kurse William nuk mundi.

Teksa ten.ton.te ta bënte këtë William pë.so.i një fra.kt.ur.ë në hundë, dhe u d.et.yr.ua të përdorte dy tamponë për të ndaluar gja.kde.rd.hjen.

“Dh.i m.bj.et e para ishin në këmbën e majtë dhe në mes të këmbëve. Kështu që me këtë mund të merrte fund jo vetëm he.dhja me parashutë por dhe m.arr.ëdh.ën.ia me gruan time”, shpjegon ai mes te tjerash.

Por pas marrjes së ndihmës mjekësore çifti thotë se e kaluan me sukses sfi.dë.n.

Pas raportimit të mediave për in.ci.den.ti.n, komentuesit reaguan shpejt për aventurën.

“E vetmja herë që diçka më lagu në kokë dhe shpresoja të ishte glasë zogu,” shkruante një prej tyre.

Një tjetër përgjigjej: “Kjo është ta çosh dashurinë në lartësi të reja.”

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *