Cila duhet ngrënë kur je në zor, lopa e ngordhur apo derri i gjallë? Përgjigjet DR. Shefqet Krasniqi

Duke parë në një emision televiziv hoxhën e mirënjohur nga Kosova, Shefqet Krasniqi, i cili fletë për sasinë e mishit të derrit në ushqime të ndryshme, hoxha bën një deklaratë shokuese!

“Mes lopes së ngorudhur dhe derrit të gjallë myslimani duhet me hangër lopën e ngordhur, sepse lopa sa ka qenë gjallë ka qenë e lejuar, kurse derri është i ndaluar”, deklaron hoxha.

JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *