Direkt iu ndez llamba e kuqe? Xhuzepe i tha: Unë nuk rri dot pa e bërë po ti?

Më në fund Luli dhe Giuseppe zhvilluan një takim jashtë. Në këtë pjesë të “Përputhen +40” u dha takimi i tyre romantik.

Luljeta lë keq kandidatin beqar, e refuzon – Përputhen +40, 20 Mars 2021 - Top Channel

Nuk munguan as pyetjet me spec nga Giuseppe. Giuseppet: “Sa kohë ke pa bërë s*ks ti Luljeta?”

Me posht keni 2 video EKZLUZIVE klikojeni rekklamen por pritni pak deri te largohet…

Luljeta: “Unë për s*ksin nuk flas, po të duash flit ti”. Giuseppe: “Unë nuk rri dot gjatë pa bërë s*ks, më shumë se një javë jo, se kemi shoqe e kështu dhe takohemi”.

I'm not in the money", meet the 62-year-old from 'Përputhen + 40' who is expected to make a 'name': I love my husband without ... - Gossip

Me posht keni 2 video EKZLUZIVE klikojeni rekklamen por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *