Doktori dëgjon gruan shtatzënë të bërtasë dhe kërcen për të kapur të porsalindurin që …

r Heilbron dëgjoi zërin e një gruaje shtatzënë duke ulëritur në dhimbje dhe pastaj vrapoi furishëm.
me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Ashtu si një superhero, mjeku e dinte se çfarë do të ndodhte dhe tmerri i mundshëm nëse nuk do të ishte ndonjë në këmbët e gruas, kështu që ai kërceu dhe mori foshnjën në krahë sapo lindi.

Të gjithë mjekët dhe infermierët qëndronin të tronditur nga mjeku që mbajti foshnjën.

Ai kishte mbyllur ditën e tij të punës dhe kishte veshur një këmishë të bukur me mëngë të shkurtra, pantallona të hekurosura dhe këpucë të oksfordit në kohën e kapjes së pabesueshme!

“Kështu është një mjek i urgjencës, i veshur me kujdes, i mbuluar me jashteqitje njerëzpre “, thotë Dr. Heilbron. “një doktor duhet të bëjë në çdo kohë doktorin.”
Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *