E dinte punëtor lavazhi/ Vajza re.fuzon të riun, por mbetet me gojë hapur kur shikon makinën e shtrenjtë të tij

Një vajzë nuk pranoi ftesën e një djali që të dilnin së bashku për shkak se ishte lavazhier, por kur mësoi të vërtetën ndërroi mendim. Daniel Saavedra njihet për videot e tij të eksperimenteve sociale në rrj et, dhe këtë herë i shkoi në mendje të “ma skohej” si lavazhier dhe të realizonte eksperimentin.Kur kalon një vajzë ai i propozon, por ajo menjëherë tregohet ind ifer ente ndaj tij. Më pas kur djali fillon t’i japë “leksione” pasurie duket sikur zbutet pak, deri kur futet në makinën e tij.

Në atë moment djali e po shtë ron menjëherë, duke i kërkuar të dalë nga makina.Vajza sigurisht, nuk kishte zgjedhje tjetër, por dhe për të “mos e ulur kokën”, ia ka ngritur gishtin e mesit lart.Video u bë menjëherë vi rale dhe ka marrë qindra e mijëra komente e shpërndarje nga You Tube.

.JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive ku shkruan SP.0N.SORE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *