E frikshme: Vajza e vogël ndalon afër pusetës, e tmerron nënën me atë që thotë (VIDEO)

Një 2 vjeçare në Kanada ka tm. err.uar nënën e saj.Ajo është parë duke iu afruar pusetës dhe duke “folur” me të.
Sahtaysha insistonte se po flet me “personat” që gjendeshin brenda.
“Sapo ajo u çua unë shikova nëse ka diçka poshtë por nuk e pash asnjë njeri.

As punëtorët as dikë tjetër”, thoshte nëna…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *