E ruajt Zoti! Gruaja që lindi tetënjakë, rrëfimi i saj të prek shpirtin: Po i rris e vetme se burri më la

Nataly Sulman në vitin 2009 lindi tetënjakë, e cila ishte një lajm tr onditës për gjithë botën, sepse ishte kjo dukuri ndodhi vetëm një herë. Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Të gjitha foshnjat lindën të shëndetshme.

Mjeku i Natalie, Dr. Kamrava, impl antoi 12 embrione në mitrën e saj, i cili më vonë e humbi lice ncën e tij. Kryesisht janë transplantuar 2-3 embrione.

Në atë kohë, Nataly, e cila ishte e divorcuar, kishte gjashtë fëmijë që jetonin me të.

Emrat e tetënjakëve janë: Noeu, Mali, Isaia, Narya, Gjoni, Makai, Josia dhe Jeremia.

Nataly ka vendosur të luf tojë për 14 fëmijët e saj. Ajo po planifikonte të kthehej në shkollë dhe siguronte financiarisht fëmijët e saj pa ndihmën e publikut.Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

 

Octomom' Nadya Suleman Celebrates Her Kids' 11th Birthday With Rare Pic – Hollywood Life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *