e tmerrshme… Kjo vajz notoi mes peshkaqenëve që t’i ikte “ishullit të pedofilëve”

Sara Ransome tha se kur kishte qenë e re, e kishin joshur në ishullin privat që kishte Xhefri Epstein në Karaibe.

Ajo ishte përpjekur të largohej që andej me një motor me katër rrota, e kur kishte mbërritur në breg ishte hedhur në ujë, edhe pse dihej që aty qarkullonin shumë peshkaqenë.

Ransome ishte joshur nga një grua në një klub nate të Nju Jorkut, në vitin 2006, kur ishte 22 vjeçe.

Ajo kishte arritur t’i shpëtonte skllavërisë së Epsteinit në apartamentin e tij në Manhatan, dhe ngriti padi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *