Elita tregon problemet që përballet me rritjen e dy fëmijëve

Elita Rudi para disa muajve u bë nënë për herë të dytë.

Ajo tashmë ka dy fëmijë djalin e madh Zërin dhe vajzën Botën, shkruan InfoKosova.

E të jesh nënë e dy fëmijëve kaq të vogël sigurisht është e vështirë.

Ajo ka treguar përcjellësve të saj se problemin më të madh e ka më gjumë, për përgjigjen e plotë shiko videon më poshtë./InfoKosova/

Lojtës Videosh

.JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive ku shkruan SP.0N.SORE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *