Fisniku prek me dedikimin për Fjollën në burg!

Partneri i Fjolla Morinës i dedikoi asaj disa fjalë.

Fisnik Syla dhe Fjolla Morina tashmë janë një ndër çiftet më të komentuara në estradën shqiptare për disa arsye të ndryshme.

Së fundi Fjolla ishte në krye të mediave pasi asaj ju shqyrtua paraburgimi pasi u akuzua me arratisje nga burgu shtëpiak nga Kukësi.

Partneri i Fjollës, Fisnik Syla i ka bërë asaj së fundi dedikimin special duke e quajtur atë të pafajshme.

Ai u shpreh se është i bindur se pafajësia e saj do të vërtetohet dhe se ai e do atë sot e përgjithmonë./Lajmi

.JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive ku shkruan SP.0N.SORE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *