(Foto) Të lumtur ta kenë çdo ditë! Martohet çifti shqiptar nga Kosova, do jetojnë në Rrogozhinë

Një çift i ri nga Kosova kanë vendosur që të jetojnë në Shqipëi. Ata kanë shkuar në Bashkinë e Rrogozhinës dhe kanë marrë shtetësinë shqiptare, duke bërë dhe betimin para kryebashkiakut.

239041924 229947769045470 5722089971766096646 n

Lajmin e jep kryebashkiaku Edison Memolla. Duket se çifti do të jetojë në Rrogozhinë.

“Kënaqësi tepër e madhe kur shqipëtarët e Kosovës duan të identifikohen me pashaportën Shqiptare. Ndjehem i lumtur që isha pjesë e betimit dhe dëshmitar i dëshirës tuaj për të qenë shtetas të kombit tonë.Do jeni gjithmonë të mirëpritur”, shkruan Memolla dhe ndan fotot e mëposhtme.

238477242 229947855712128 205912222331704892 n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *