Gjërat dolën sheshit dje, Antonela i kthehet Atdheut: S’më shijoi puthja me ty/ Ai: Ma fute tre herë

Pasi Atdheu zbuloi se mes tij dhe Antonelës ka pasur puthje, ajo i rrëfeu se nuk po luan me Mevlanin, por ka xhelozi për të.

Atdheu: Ma ka fut 3 herë. Antonela: Ai është nervozuar se kam puthur Mevlanin. Pse thua skenare?

Atdheu: Kishte bërë zgjedhje me mua e cohet e puth Mevlanin. Unë e kam problem kur një vajzë puth një tjetër. Të kam treguar që ke bërë zgjedhje të gabuar. Pse luan me Mevlanin?

Antonela: Unë e putha Mevlanin se isha super xheloze me Mevlanin. Po të më kishte shijuar puthja me ty, nuk do e kisha puthur Mevlanin.

Me posht keni 2 video klikojeni kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *