“Gruaja e sëmurë, i lutet të dashurës së burrit të mos takohet me të derisa ajo të largohet nga jeta”

Dedektivja e njohur Shkënda Lili ka treguar një rast pr.ekës në studion e emisonit “Ditë e Re” në RTV Ora. Ajo ka treguar historinë e një gruaje të së.mu.rë që ka takuar të dashurën e burrit dhe i është lutur që të mos takohet me të deri në momentin që ajo të ndërrojë jetë.

Arjola Shehu: Cili ka qenë një rast që të ka lënë më shumë përshtyje gjatë këtyre viteve që po punon në këtë profesion?

Shkënda Lili: Ka qenë në grua e së.mu.rë dhe e dinte që burri ka një tjetër, madje është ulur në një tavolinë me të dashurën e burrit edhe i luteshe të dashurës së burrit. Kishte një së.mu.nd.je të rë.nd.ë edhe e dinte që do largohej nga kjo jetë dhe i kërkoi që të mos takohej me burrin e saj deri në momentin që jo të largohet nga jeta. 

Ky është një rast që më ka mër.zitur, dhe me këtë person unë mbaj kontakt gjithmonë, e kam bërë edhe si mikesha, vjen dhe flet me mua.

.JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive ku shkruan SP.0N.SORE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *