Gruaja hap dritaren emegjente te aroplanit dhe vazhdon ec neper krah..tha se kishte nxeht (VIDEO)

Një grua që po vinte nga pushimet në Turki det yr oi personelin e aeroplanit të zba rk ont e, në mënyrë që kjo të bënte një ecje në krah të mjetit fluturues.

Gruaja doli për të ecur në krahun e aeroplanit, nën pr etek stin  se “ishte shumë nxehtë”

Ajo hapi një derë e me rgj ent e në aeroplan Boeing 737-86N dhe u ngjit në krah ‘për të marrë pak ajër të pastër’.

Videot tregojnë ecjen në krah përpara se të ngjitet përsëri brenda kabinës.

Ndiqeni videon për të kuptuar më shumë.

<strong>Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese
te ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…</strong>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *