”Hapi telefonin dhe s’i pa”/ Lamtumirë engjëj, nëna dhe tre fëmijët kanë dh ënë shpirt mes rrugës, i mori kamioni para

Në Britaninë e madhe një shofer kamioni shk aktoi një a ks ident të rë.ndë. Vetëm sepse ai pa telefonin, mori para një makinë ku ishte një nënë dhe tre fëmijët e saj. Gruaja bashkë me fëmijët dh.a shpirt në vend.

Nëna 45-vjeçare, dy djemtë e saj, 11 dhe 13 vjeç, dhe vajza 11-vjeçare hu mbën je tën në vend. Nëse shoferi i kamionit nuk do e kishte parë telefonin, ai nuk do t’i kishte marrë jetë një familjeje të tërë.

Përdorimi i një telefoni celular gjatë drejtimit të një makine mund të ketë pa .soj.a shka .tërr.u ese, duke ndikuar në jetën e njerëzve të paf ajshëm, si dhe në tuajat.

Kur ngasni makinën, mos bëni asgjë tjetër. Mos shikoni në telefonin tuaj, mos hani,mos u merrni me asnjë tjetër nëse nuk doni të merrni jetë dhe të humbsini jetën tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *