I bleu vajzes se tij nje makine te perdorur : Te sedilja lexon nje shenim qe e la ate pa fjale

Pasi një baba vendosi ti blinte një makinë të përdorur vajzes se tij, ai u habit kur gjeti një shënim në kutine e dorezes drejtuar atij.

Vajza e Kevin Dukes sapo kishte mbushur gjashtëmbëdhjetë disa jave me pare, keshtu qe babai vendosi ti dhuroje nje makine ,duke shkuar tek tregtari i makinave të përdorura për të marrë një makinë për ditëlindjen e saj. Ai tashmë mund të shohë buzëqeshjen në fytyrën e saj.

Para se të blinte ndonjë makine, ai e inspektoi me imtesi automjetin e përdorur sepse ishte vajza e tij që do ta përdorte atë. Ai kontrrolloi cdo vend te makines,e provoi dhe më në fund vendosi se ishte e kënaqshme për vajzën e tij të vogël.

Më vonë, pasi bleu makinën e përdorur, ai hapi kutinë e dorezës dhe pa nje zarf. Ai nuk mund të besonte se si e kishte hu. mbur ate detaj, pasi e hapi kutine per here te gjashte.

Ne zarf shkruhej “Pronarit të Ri të Makinave”. Dhe zarfi pohonte se kishte “Informacion të rëndësishëm brenda”.

Pasi bleu makinën për vajzën e tij, Kevin e hapi menjëherë. Letra përshkroi se pronari i mëparshëm i makinës ishte nëna e shkrimtarit. Letra tha se makina ishte gjithmonë e veçantë për nënën. Dhe makina ishte dicka e perzemert e shkrimtarit.

Por pas humbjes së nënës, tezes së saj dhe vajzës së saj gjashtëvjeçare në një zjarr shka. terrues qe kishte rene ne shtepi, shkrimtari u detyrua të shiste makinën për të paguar shpenzimet e va. rri. mit.

Shkrimtari i kërkoi Kevin dhe vajzës së tij ta cmojne makinën dhe ta ngasin me krenari në perkujtim te nënës së vde. kur të shkrimtarit.

Me posht keni 2 video EKZLUZIVE klikojeni rekklamen por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *