Ka bërë dy oper acio ne një 8 orë dhe një 5 orë/ Nëna e dy-vjeçares rrëq eth: Ajo kupton edhe pse është e vogël, i them edhe një herë tjetër do oper ohesh zemra ime që të jetosh

Sophie është vetëm dy vjeç, por që kur lindi ajo po lu fton për jetën e saj. Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Vajza e vogël nga Gjermani ka lindur me një de formim në zemër dhe i duhet të bëjë edhe një o peracion të fundit që të jetojë.

Por dy vjeçarja e ka kaluar shumicën e kohës në spital dhe vetëm qan kur i dëgjon të thuhet se duhet edhe një herë të op erohet.

Nëna e saj ka thënë për ”Bild”:

Ajo rri shtrirë dhe përqafon breshkën, ka një arush të tillë. Qan por i them të lutem mami edhe një herë që të jetosh dhe të luash pastaj nuk do vimë më në spital.

Sophie tashmë i është dashur të durojë dy operac ione. Njëri për tetë orë, tjetri për pesë orë dhe ajo edhe pse nuk është e rritur shumë e kupton se ka pasur shumë dhimbje. Nëna e saj qan kur tregon se sa shumë po heq vajza e saj.Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Foto ngacmuese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *