Këta prindër janë të pangushëllueshëm pas vdekjes së 3 foshnjave të tyre

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Ka ngjarje në jetë që na ndryshojnë përgjithmonë. Sëmundja, divorci, depresioni, humbja e një personi të dashur janë faza në jetën tonë. Por ajo që çdo prind ka më shumë frikë është humbja e fëmijës së tyre. Sepse vdekja e fëmijës tonë na imponon një rrugë të gjatë zie. Fatkeqësisht, kjo është ajo që kaluan këta prindër. Pra, si ta kapërceni këtë dhimbje të madhe?

Përmbledhje

Familja Coble përbëhet nga 3 fëmijë: Kyle më i madhi dhe dy motrat e tij të vogla, Emma dhe Katie. Dita kur gjithçka ndryshoi, megjithatë, fillon në një mënyrë të bukur. Sepse Kyle feston pesë vitet e tij me nënën e tij Lori, motrat e tij, 4 dhe 2 vjeç dhe gjyshen e tij Cindy. Ata të gjithë shkojnë në qendër tregtare për të shijuar timonin e Ferris dhe për t’u argëtuar. Natyrisht, fëmijët janë shumë të lumtur. Por ora e siestës vjen . Prandaj familja e vogël vendos të kthehet dhe e gjen veten në një bllokim trafiku. Lori kap këmbën e vajzës së saj të vogël dhe e gudulis atë. Kjo do të jetë hera e fundit që ajo e dëgjon duke qeshur. 

Prindërit përqafojnë 3 fëmijët e tyre të vdekur në gjunjë

Në të vërtetë, më e keqja ndodh kur një kamion godet dhunshëm mini furgonin e familjes, pa frenuar as. Makina u shkatërrua pothuajse plotësisht dhe nëna dhe gjyshja humbën ndjenjat në çast. Fëmijët dërgohen shpejt në spital sepse prognoza e tyre jetësore është e angazhuar.

Chris Cole, babai i familjes, thirret drejtpërdrejt, por ai vjen, për fat të keq, shumë vonë. Dy vajzat e saj vdiqën si pasojë e plagëve të marra. Prindërit janë ende me shpresë për mbijetesën e djalit të tyre Kyle, por e kuptojnë se shanset e tij janë të pakta duke pasur parasysh dëmtimet e tij të rënda. Chris dhe Lori, tregojnë shumë guxim dhe për këtë arsye vendosin së bashku të ndalojnë makinën që e mban zemrën. Deri në frymën e tij të fundit dhe deri në rrahjet e fundit të zemrës, ata mbajnë dorën e djalit të tyre. 

Ata me të vërtetë nuk e kuptojnë, deri në kohën e funeralit, se sapo kanë humbur tre fëmijët e tyre. 

Tronditja është e dhunshme dhe të jetosh në një lagje ku fëmijët e fqinjëve luajnë dhe qeshin është një provë e vërtetë. Në Halloween, ata vendosin të largohen nga qyteti në mënyrë që të mos kenë të bëjnë me kujtimin e fëmijëve të tyre. Por ata bëjnë një pakt: që asnjë prej tyre të mos i nënshtrohet. Ata nuk do të heqin dorë nga kjo dhimbje e madhe dhe nuk do të bëjnë vetëvrasje, edhe nëse duan të bashkohen me fëmijët e tyre.   
Tre muaj pas aksidentit, Chris dhe Lori vendosin t’i japin kuptim jetës së tyre duke pasur një fëmijë. <pPrindërit përqafojnë 3 fëmijët e tyre të vdekur në gjunjë</p

Për arsye mjekësore, çifti zgjodhi të përdorte fekondimin in vitro. Dy vajza dhe një djalë janë rezultati, siç janë Ema, Katie dhe Kyle. Ndërsa ata donin vetëm një fëmijë, ata vendosin t’i mbajnë të tre dhe e shohin këtë si një shenjë fati. 

Prindërit përqafojnë 3 fëmijët e tyre të vdekur në gjunjë

Pothuajse një vit pas humbjes së tre fëmijëve të tyre, ata lindin treshe: Ashley, Elie dhe Jake. Sigurisht, ata kurrë nuk do të zëvendësojnë vëllain e tyre të madh dhe motrat e mëdha, por ata sjellin gëzimin që i mungon çiftit për t’u ndjerë të përmbushur përsëri. 

Fëmijët njihen me historinë e tyre familjare dhe ka fotografi të Emës, Katie dhe Kyle të varura nëpër shtëpi, ata shpesh flasin për këtë sepse nuk duan që ato të harrohen. Ndonjëherë ata gjithashtu shkojnë në varreza së bashku dhe ndihen të ribashkuar, si një familje e tërë. 

Prindërit përqafojnë 3 fëmijët e tyre të vdekur në gjunjë

Familja Coble shfaqi guxim të palëkundur gjatë kësaj ngjarje tragjike, si dhe një dëshirë për të jetuar pa kufij. Dhe mrekullia e jetës u mundësoi atyre të kapërcejnë këtë sprovë. Ne tani u urojmë atyre shumë lumturi! 

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *