KJO PROTAGONISTE E “PËRPUTHEN” E MBËSHTET TEAN PUBLIKISHT

Ishte Andi ai i cili publikoi një video në Instagram duke treguar se e gjitha është një skenar dhe i vjen shumë keq.

Kurse Tea ka publikuar postime të shumta por ende nuk ka dhënë ndonjë sqarim të plotë rreth kësaj përveç Beartit i cili publikoi një video duke kërkuar ndjesë dhe tha se Tea është e pafajshme.

Tea ka publikuar një fotografi në Instagram në Bogë të Pejës duke marrë komente dhe pëlqime të shumta, teksa shohim se përveç ndjekësve edhe protagonistja e emisionit Ledjana i ka pëlqyer imazhin duke e mbështetur atë.

Ndryshe, ende nuk ka ndonjë reagim nga produksioni lidhur me situatën e krijuar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *