Ky përbërës nga kuzhina juaj do largoj hemorroidet brenda 24 orëve!

Besojeni ose jo, ka një përbërës me të cilin ju mund të shëroni hemorroidet në shtëpi! Ky përbërës do largojë hemorroidet tuaja brenda 24 orëve.

Uthulla e mushtit të mollës, siç e dimë ka shumë benefite për shëndetin tonë. Ky përbërës është i aftë të trajtojë shumë probleme përfshirë këtu dhe hemorroidet. Metoda e mëposhtme është efektive në trajtimin si të hemorroideve të jashtme ashtu edhe të brendshme madje dhe hemorroidet që rrjedhin gj ak. Hemoragjia do ndalojë shumë shpejt pasi këtij trajtimi.

E vetmja gjë që mund të bëni është të shysni një top pambuku në një enë me uthull molle dhe aplikojeni në hemorroidet e jashtme. Mbajeni copën e pambukut në zonën e infektuar për rreth 30 minuta. Përsëriteni trajtimin nëse është e nevojshme.

Ndërsa, hemorroidet e brendshme mund të trajtohen me uthull molle të ngrirë. Mjafton të ngrini pak uthull molle në formën e një “plumbi” dhe më pas shtyjeni atë në zonën e anusit. Do keni rezultate pozitive brenda 24 orëve. Ju rekomandojmë të konsumoni ushqime të buta për 3 ditët në vazhdim./Shije.al

Me posht keni 2 video EKZLUZIVE klikojeni rekklamen por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *