Ky shqiptare ademi gjeti nje qante te mbushur me para dhe ja cfare bene ai…

adem Gashi është shqiptari që edhe një herë ka bërë të mundur që të gjitha mediat ndërkombëtare të kthejnë sytë nga një njeri i vetëm. Ai ka gjetur mëngjesin e sotshëm një çantë të mbushur me para, teksa po shkonte për në punë.

Shqiptari, i cili jeton në Australi, ishte duke shkuar në punë, në momentin që vuri re çantën me 6250 dollarë brenda saj. Ai vendosi që t’ia kthejë ato pronares, duke kërkuar ndihmën e televizionit Channel 7.

Ademi ka shkruar gjithashtu në faqen e tij në Facebook:

Sot në mëngjes duke udhëtuar me tren kam gjetur një çantë me 6250 dollarë. Më pas shkova në televizionin Channel 7 dhe sëbashku me ta gjetëm adresën e gruas së cilës i kishte humbur çanta. ia ktheva çantën bashkë me paratë.

Shpresoj që të gjithë njerëzit të veprojnë kështu sepse është një ndjenjë shumë e mirë kur të humbet diçka dhe dikush që e gjen ta sjell në shtëpi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *