Videoja më e bukur që do shikoni dhe do lumturoheni! Babai ka filmuar vajzën që ka dita e lindjes deri kur u bë 20 vjeçe: Dua ta shikoj para se të jap shpirt

Videoja më e bukur që do shikoni dhe do lumturoheni! Babai ka filmuar vajzën që ka dita e lindjes deri kur u bë 20 vjeçe: Dua ta shikoj para se të jap shpirt.
me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

SHARE TWEET SHARE EMAIL COMMENTS
Një burrë ia ka vënë veti një sf idë interesante: Ai ka vendosur ta in cizojë vajzën e tij që nga lindja e deri në moshën 20-vjeçare, për çdo javë.

Siç duket edhe në videon e ngarkuar nga tabloidi britanik ‘The Sun’, tek vajza nuk është se vërehet ndonjë dallim i madh fizik përgjatë procesit të rritjes.

Flokët, fytyra, e buzëqeshja nuk është se dallojnë shumë në 20 vite diferencë.

Videoja ka lënë përshtypje të madhe tek përdoruesit e rrjeteve sociale, teksa pamjet janë shpërndarë mijëra herë.
Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *