Merr flakë shtëpia, deri më tani raportohet se një person ka dhënë shpirt,Tra gjedi në Berat!

Një trup i paje të është nxjerrë nga ajo çka ka mbetur nga dj eg ia e një banese në Berat.

Personi është akoma i paid entifikuar, por burimet shpjegojnë se banorë në këtë banesë janë Jani Vangjeli 61 vjeç dhe djali i tij Mateo Vangjeli 36 vjeç.

Ndërkohë mësohet se me ta ka qenë edhe një shok i djalit. Asgjë nuk është e konfirmuar deri tani, vetëm një trup i d j egur është gjetur. Zjarri shk r umboi tri banesa në Berat gjatë natës së kaluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *