Missi shqiptar ta prek zemrën: Doja të bëhesha nënë shumë e re, po fëmijën që kisha në bark e humba kur isha 3 muajshe

Me posht keni 2 video klikojeni kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Shoqëruesja e parë e Miss Universe Albania 2020, Françeska Mustafa ishte e ftuar në emisionin “Rudina”, në Tv Klan, së bashku me djalin e saj 3-vjeçar Priam. Ajo foli si për jetën e saj profesionale, ashtu dhe atë private.

Sad / 18 years pregnant, Albanian Miss talks about abortion: Doctors told me …

Françeska tha se ajo dhe bashkëshorti kishin pasur dëshirë që të vegjël për t’u bërë prindër.

Ajo kishte ngelur shtatzënë që në moshën 18-vjeçare, mirëpo fëmija kishte dë shtuar në muajin e tretë. Kjo e kishte shtyrë çiftin për të bërë një fëmijë tjetër, Priamin, i cili sot është 3-vjeç dhe prindërit i kanë dedikuar jetën.

“19 vjeç unë kam mbetur shtatzënë, sapo mbusha 20 linda. Lindi Priam i cili tani është 3 vjeç. Ka qenë dëshira e të dyve, e imja dhe e Mateos, bashkëshortit. Ne kishim dëshirë që të vegjël të bëheshim me një bebe. Unë kam dashur vetë të impenjohem për rritjen dhe shëndetin e Priamit. Unë dy vite që kur ka lindur Priami kam ndejtur duke iu përkushtuar atij. Kam dashur të jem prezente në jetën e tij derisa të arrinte këtë moshë. E kam zgjedhur vetë dhe e kam shijuar shumë.

Miss-i shqiptar, Françeska Mustafa tregon si abortoi në moshë të vogël: U shpërbë fëmija në bark, shkuam të dëgjonim rrahjet e zemrës dhe na ngeli peng – Dosja AL

Sad / 18 years pregnant, Albanian Miss talks about abortion: Doctors told me …

Me posht keni 2 video klikojeni kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *