Nëna 65 vjeçe: Ime bijë është më e bukura në botë, unë e di si e kam rritur e lëpi si qen që ta mbaj gjallë!

Thuhet se një nënë mund të bëjë gjithçka për fëmijën e saj dhe historia e mëposhtëme e tregon këtë. Për të bërë të lumtur fëmijën e saj një nënë është e lumtur të bëj çdo gjë.

Ky është rasti i Marcia Galan, një nënë 68-vjeçare, e cila ka një marrë dhënien shumë “të veçantë” me vajzën e saj 21-vjeçare. Vajza e saj nuk ka lindur si gjithë të tjerët, por nëna e saj thotë se vajza e saj është më e bukur në botë.

Nëna e zgjon vajzën e saj duke e lëpirë sikur të ishte qen sepse ajo ka nevojë për shumë dashuri. Çdo ditë, gruaja zgjon vajzën e saj 21-vjeçare në një mënyrë shumë të pazakontë, raporton New York Post .

“Marrëdh ënia ime me të është unike. Në mëngjes, hyj në dhomën e saj dhe e lëpij kudo ”, thotë nëna.
Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *