Nena me semundjen e Alzhaimerit e njeh vajzen e saj per here te pare pas shume kohesh

Kur një i dashur v.uan nga së.m.un.dja e Alz.he.imerit, mund të jetë shk.at.ërr.uese për të gjithë të përfshirët. Sidomos kur ai njeri i dashur nuk i njeh anëtarët e familjes më të ngushtë dhe miqtë e tyre.

Kthehu në vitin 2014, përdoruesi i YouTube Kelly Gunderson postoi një video në të cilën nëna e saj 87-vjeçare Daphne Tresher, e cila jetonte me Alzheimer, e njohu atë për atë që duket se ishte hera e parë në një kohë të gjatë.

.JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive ku shkruan SP.0N.SORE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *