Nëna zbulon në dasmën e djalit të saj se nusja ishte vajza e saj e humbur prej kohësh

Një skenar i përkryer për një film dr am atik është historia e vërtetë e një familjeje në Kinë.

Nëna zbulon në dasmën e djalit të saj se nusja ishte vajza e saj e hu mbur prej kohësh.

Nëna arriti ta identifikojë vajzën e saj gjatë ceremonisë nga një shenjë lindjeje në dorë.

Daily Mail shkruan se dasma kaloi në planë të dytë pasi nëna dhe vajza e saj u përqafuan pas shumë vitesh të ndara.

Megjithatë, dasma vazhdoi normalisht më tej pasi nëna e kishte birësuar djalin, pasi dëshpërimisht kishte kërkuar për vite me radhë për vajzën e saj të vetme.

Nëna pyeti prindërit e vajzës, të cilët pranuan se e kishin adoptuar fëmijën rreth 20 vite më parë kur e kishin gjetur atë në anë të një rruge.

Kur dëgjoi historinë, nusja shp ërt heu në lot dhe e përshkroi momentin e takimit me nënën e saj biologjike si më të lumturin se edhe vetë dita e saj e dasmës.

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *