Një nënë ia dha foshnjën e saj duke qarë një të huaji në një aeroplan dhe reagimi i foshnjës së saj e bëri me lot

Disa prindër janë të dr.uaj.tur për sjelljen e foshnjave në aeroplanë, sepse kanë fr.ik.ë se njerëzit mund të ir.rit.oh.en nëse një fëmijë nuk ndalet së q..ari. Për një nënë nga Alabama, të quajtur Rebekka, ajo donte të bënte udhëtimin për të befasuar burrin e saj i cili është një zj.a.rrf.ikës për Us.htr.inë Amerikane, por ajo ishte e sh.qetë.su.ar se si foshnja e saj do të reagonte për të qenë në një aeroplan për herë të parë.

Në momentin që aeroplani filloi të ngrihej, fëmija i saj Rylee filloi të m.ërz.itej dhe filloi të q.ante. Pasagjerët përreth tashmë filluan t’i japin asaj pamje të zem.ër.uar për foshnjën e saj që q.an dhe st.re.si i saj filloi të rritet, kështu që ajo kërkoi vende bosh në një seksion tjetër për të ndihmuar fëmijën e saj të qetësohej. Ajo arriti të gjente dy dhe pasagjeri pranë saj i bëri ditën. .

Mami Alabama Rebecca dëshironte të surprizonte burrin e saj duke u takuar me fëmijën e tyre të quajtur Rylee kështu që ajo rezervoi një fluturim për të dhe vajzën e saj të vogël. Ajo mori një fluturim në mëngjes herët në 5:30 të mëngjesit dhe avioni ishte gati i mbushur dhe të gjithë ishin të qetë. Ajo kishte fr.ik.ë se fëmija i saj do të fillonte të q.ante dhe kur e bëri atë, ajo vuri re se udhëtarët përreth saj po ac.aro.he.shi.n. Ajo me mirësjellje pyeti stjuardesën nëse mund të ndryshonte vendet.

Edhe pasi lëvizën vendet, fëmija i saj nuk pushonte së qari. Një grua e ulur pranë saj, Nyfesha, pyeti nëse mund ta mbante foshnjën e saj që q.an.te. Brenda pak minutash, foshnja ndaloi së q.ari dhe filloi të shikonte nga dritarja e avionit. Nyfesha kujdesej për foshnjën gjatë pjesës tjetër të fluturimit dhe Rylee flinte e qetë pjesën tjetër të rrugës. Kur zbritën nga aeroplani, Nyfesha vazhdoi ta mbante foshnjën ndërsa Rebekka vuri karrocën dhe sediljen e makinës së bashku.

Ajo e bëri udhëtimin të sigurt dhe u bashkua me burrin e saj. Ishte një udhëtim që ajo fillimisht he.zi.toi të bënte, por është mirënjohës për ndihmën dhe mirësinë që mori nga një pasagjer aeroplani që nuk do ta harrojë kurrë.

.JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive ku shkruan SP.0N.SORE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *