Nuk fle dot me, dridhem/ Prej 9 vitesh merr pica që nuk i ka porositur

Të gjithë ata njerëz që porosisin pica, mezi presin derisa telefoni të bjeri e më në fund të dalin të marrin ushqimin e tyre të preferuar, të ngrohtë e të shijshëm.

Por paska raste të çu.dits.hme nëpër botë, që nuk qenkan kaq të bukura sa mund të kemi përjetuar ne. Mediat e huaja shkruajnë se një 65-vjeçar belg që jeton në afërsi të Antwerpit, në Turnhout, sa herë që bie zilja dhe nuhat aromën karakteristike të picës depërton në shtëpinë e tij. Ai e përshkruan si një ma.kth që përsëritej me sy hapur.Sipas tij kjo është një situatë që i përsëritet prej të paktën 9 vitesh radhazi.

“Nuk fle dot më. Filloj e dri.dh.em kur dëgjoj zhurmën e një motori të picave rrugës, mendoj se është për mua, dhe shpesh herë ashtu është.”- shprehet Van Langhedem.

Ai ka shpjeguar se picat e porositura nga një an.onim i vijnë në çdo moment të ditës dhe të natës, madje edhe në 2 të mëngjesit, ndërsa shton se në disa raste nuk bëhet fjalë për një picë, ose një porosi të vetme.

“Në janarin e vitit të kaluar, më erdhën 10 porosi të ndryshme, ku njeri prej tyre kishte 14 pica me vete. Picerive i kushton para, sepse shpesh herë duhet të hedhin ushqim të bollshëm.

Ditën kur erdhën 10 porositë, llogarita që h.umbëm 450 euro.”- shprehet belgu, i cili shton se kjo për.ndje.kje e çu.di.tsh.me shumëvjeçare e ka det.yru.ar të mos porosisë asnjëherë në restorante.

Por ai ka mësuar se nuk është i vetmi person në këtë vend që po përjeton këtë eksperiencë të çu.dit.shm.e, pasi Van Langhedem nuk është v.ikt.im.a e vetme në këtë ngjarje të pa.zak.on.të.

Edhe një mikesha e tij po kalon të njëjtin pr.obl.em prej 9 vitesh, madje disa herë porositë janë të sinkronizuara. Duket se është një person që i njeh të dy, i cili me siguri ka vendosur tu shk.atërr.oj.ë jetën, me PICA

.JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive ku shkruan SP.0N.SORE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *