Nuk paskan fund skandalet e këtyre? Andi la Jaseminën dhe tani është lidhur me motrën e Sindit

Pas daljes nga “Përputhen”, Andi dhe Jasmina i dhanë fund njohjes. Sipas ish-konkurrentes, Andi kishte kohë që nuk ishte më i njëjti për shkak të famës dhe vëmendjes dhe gjesti i tij duke e lënë atë vetëm për këngëtaren Diona Fona i “vuri kapakun” marrëdhënies së tyre.

Andi dhe Jasmina e ''Përputhen'' kapen mat rrugëve të Tiranës

Patjetër që herë pas here secili ka hedhur thumba në profilet e tyre shumë të ndjekura në Instagram.

Por pak orë më parë motra e Sindit ka publikuar një foto me Andin ku duken mjaft të afërt. “Kërko magjinë në çdo moment”, shkruan Flavia, motra e Sindit krah fotos.

Me posht keni 2 video EKZLUZIVE klikojeni rekklamen por pritni pak deri te largohet…

Pas daljes nga “Përputhen”, Andi dhe Jasmina i dhanë fund njohjes. Sipas ish-konkurrentes, Andi kishte kohë që nuk ishte më i njëjti për shkak të famës dhe vëmendjes dhe gjesti i tij duke e lënë atë vetëm për këngëtaren Diona Fona i “vuri kapakun” marrëdhënies së tyre.

Andi dhe Jasmina e ”Përputhen” kapen mat rrugëve të Tiranës

Patjetër që herë pas here secili ka hedhur thumba në profilet e tyre shumë të ndjekura në Instagram.

Por pak orë më parë motra e Sindit ka publikuar një foto me Andin ku duken mjaft të afërt. “Kërko magjinë në çdo moment”, shkruan Flavia, motra e Sindit krah fotos.

Me posht keni 2 video EKZLUZIVE klikojeni rekklamen por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *