Nusja shkodrane tradhtonte burrin me kunatin/ ja publikuan në një ekran të madh

Kaseta ishte pothuajse 5 minutëshe dhe ajo u vendos në një ekran të madh gjatë ceremonisë martesore, ishte menduar paraprakisht një gjë e tillë me qëllim për të po.sht.ëru.ar “gruan t.ra.dh.tare”.

Video u bë menjëherë vir ale dhe shka k toi shumë rea gim e në rrjet, disa prej tyre mendonin se video është reale dhe në drejtim të gruas vërshuan një mori komentesh neg at ive.

Disa të tjerë mendonin se klipet janë përdorur si marifet marketingu për të tërhequr sa më shumë shikues.Video e publikuar po bën xhiron e botës, në të shihet çifti i cili ishin vendosur pranë njëri tjetrit.dhe po shikonin në praninë e familjarëve dhe miqve filmimet e videos.

Në momentin e fundit të filmimeve burri i thotë gruas së tij “A mendove se nuk e dija?”, ndërsa gruaja u kundërpërgjigj duke hedhur buqetën e luleve që mbante në dorë në drejtim të partnerit të saj.

.JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive ku shkruan SP.0N.SORE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *