Prek me rrëfimin këngëtari shqiptar: Vajza që doja hoqi fëmijën që prisnim dhe iku jashtë shtetit me familjen, ndonjëherë mendoj se….

Getinjo është një ndër reperët më “In” të momentin dhe së fundmi ka rrëfyer një pjesë tepër të rëndësishme nga jeta personale.

Getinjo

Kënga “Ajo” e lancuar në vitin 2011 nuk e kemi ditur, por paska pasur brenda një episode nga adoleshenca e reperit dhe këtë gjë u deshën 10 vite që ne ta kuptonim.

Ky projekt nuk ka qenë aspak i zakontë për reperin, pasi brenda ka një histori prekëse e cila lidhet drejtpërdrejt me jetën e tij.

Me posht keni 2 video EKZLUZIVE klikojeni rekklamen por pritni pak deri te largohet…

Getinjo rrëfeu se në këngë tregon historinë e dashurisë me një vajzë, e cila mbeti shtatzënë. Për asrye të panjohura ata të dy të nuk mundën ta vazhdonin romancën dhe vajza u largua me familjen jashtë vendit, duke abo rtuar edhe fëmijën.

“Është e bazuar në histori të vërtetë. Vetëm shokët e mi të ngushtë e dinë dhe bëjnë shaka shpesh me mua dhe më thonë imagjino të vijë një fëmijë të thotë ti je babai im. Atë vajzën nuk e kam parë më ku rrë, ka ikur jashtë vendit me gjithë familjen. Ajo e ka abo rtuar fëmijën nga informacionet që kam. Këtë këngë e kam bërë vetëm për t’ia çuar asaj jo për ta publikuar. Kënga doli pa pëlqimin tim nga studio ku e kisha regjistruar”, rrëfeu Getinjo.

Me posht keni 2 video EKZLUZIVE klikojeni rekklamen por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *