Prekëse: Gruaja e sëmurë me kancer shfrytëzon momentet e fundit të jetës – përshëndetet me të birin me sindromën Down (Foto/Video)

jë grua e sëmurë rëndë është përballur me një situatë shumë të pakëndshme – ajo është përqafuar dhe përshëndetur për herë të fundit me birin e saj me sindromën Down.

29-vjeçares Sammi Fox i kanë mbetur edhe pak ditë jetë, pasi u diagnostifikua me kancer, transmeton Telerafi.

Ajo ka publikuar në Facebook një mesazh emocionues, për t’i treguar familjarëve dhe miqve se sa shpejt ka “përparuar” sëmundja e saj, dhe si është përballur me momentin kur është dashur t’i japë lamtumirën djemve Bobby 5-vjeç dhe Kai, 13.

Por, pasi që kjo video u shpërnda, një grua kishte kuptuar se kafsha e saj e preferuar është njëbrirëshi, dhe kështu vendosi t’ia dërgojë në dhomën e spitalit.

Ky rast prekës ka përlotur qytetin Britaninë, e në veçanti momentin kur përshëndetet për herë të fundit me të birin pesëvjeçar me sindromën Down.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *