Pse dhe për kë i bënë gjithë këto të mira Halil Kastrati?

Halil Kastrati urohet çdo ditë nga shpirti prej njerëzve në nevojë dhe atyre që e admirojnë punën e tij të bamirsisë.

E kemi parë shumë herë të përlotur nga rrefime prekëse nga njerëzit në nevoj, ku pastaj edhe publiku është prekur.

Të bësh një punë të tillë duhet kurajo dhe motiv, por gjithë motivin për të punua ai e merrë nga djalin e tij Uëejsin.

Ai në llogarinë e tij instagram ka ndar me dashamirët e tij një fotografi me djalin e tij dhe ka tregaur se ai është forca e tij më e madhe.

“Forca dhe motivi im!”, ka shkruar ai në mbishkirmin e fotografisë./kosovarja

.JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive ku shkruan SP.0N.SORE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *