Shenjat që tregojnë se një i dashur i vdekur është ende pranë jush

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Humbja dhe kapërcimi i vdekjes së një të dashur është gjithmonë e vështirë. Eventshtë një ngjarje shumë shqetësuese, veçanërisht nëse ky person i vdekur zinte një vend të madh në jetën tuaj të përditshme. Ne të gjithë kemi humbur një të dashur dhe jemi përballur me këtë realitet të ashpër. Por edhe nëse ata nuk janë atje fizikisht, ata mund të kujdesen për ne dhe të jenë pranë nesh. Këtu janë disa shenja që tregojnë se një i dashur i vdekur mund të jetë pranë jush.

Përmbledhje

Vdekja është në mënyrë të pashmangshme pjesë e jetës sonë. Përballë kësaj situate, ndjenjat e tronditjes, mohimit, zemërimit, depresionit dhe vetmisë janë të përziera.

Shenjat që tregojnë se një i dashur i vdekur është ende pranë jush:

Shenjat që tregojnë se një i dashur i vdekur është ende pranë jush

Shpirti i tyre shfaqet në ëndrrat  tuaja dhe ato mund të duken aq të vërteta.

Shenja që vërtetojnë se një i dashur ka vdekur

Ky është shpesh mjeti adekuat me të cilin shpirtrat ndërveprojnë me ju. Mendimet tona janë më të hapura në botën e ëndrrave e cila lejon që shpirti i atij personi të vijë.

Shenja që vërtetojnë se një i dashur ka vdekur

Dndrrat që përfshijnë të dashurit kanë tendencë të jenë realiste. Ju mund t’i mbani mend të gjitha detajet edhe pas ditësh ose muajsh.

Shenja që vërtetojnë se një i dashur ka vdekur

Fryma e atij të dashur, dhe madje edhe e kafshës suaj të vdekur, do të duket e shëndetshme dhe në një pozitë më të mirë. Kjo do t’ju garantojë një takim qetësues dhe qetësues.

Ndonjëherë fryma e atij të dashurit të larguar përpiqet të tërheqë vëmendjen tuaj. Ai ju dërgon mesazhe të qarta dhe të forta pa marrë parasysh se në cilën mënyrë zgjedh të komunikojë.

Shenja që vërtetojnë se një i dashur ka vdekur

Disa shpirtra mund t’ju flasin ose t’ju kërkojnë të përcillni një mesazh te një person tjetër. Dhe shumicën e kohës, ata thjesht duan t’ju japin një moment ngushëllimi duke ju bërë të ditur se janë në “vendin e duhur”.

Shenja që vërtetojnë se një i dashur ka vdekur

Ju do të pyesni veten pse komunikojnë këto shpirtra gjatë gjumit? Gjatë gjumit, ne gjendemi midis një bote materiale dhe shpirtërore , e cila lejon që shpirtrat të vijnë dhe të komunikojnë.

Shenja që vërtetojnë se një i dashur ka vdekur

Nuk është gjithmonë e lehtë që ata të shfaqen në ëndrrat tuaja. Shpirtrat shfaqen sepse besojnë se kanë lënë punë të papërfunduar ose një mesazh për të kaluar.

Shenja që vërtetojnë se një i dashur ka vdekur

Shumicën e kohës, vizitat dhe mesazhet e marra janë siguruese. Sidoqoftë, në raste të rralla, shpirtrat do t’ju dërgojnë një paralajmërim ose këshillë për një ngjarje dhe situatë që po kaloni.

Shenja që vërtetojnë se një i dashur ka vdekur

Ekspertët sapo kanë filluar të thellohen në këtë mister. Ata besojnë se çelësi dhe zgjidhja janë në qendrën frontale Ajna ose syrin e tretë.

Shenja që vërtetojnë se një i dashur ka vdekur

Ndonjëherë ëndrrat që duken sikur vizitojnë ëndrrat nuk janë. Nënndërgjegjja juaj mbështetet në imazhet e njerëzve që njihni për të luajtur role në filmin tuaj fantazi.

Shenja që vërtetojnë se një i dashur ka vdekur

Disa njerëz besojnë se ëndrrat e vizitës nuk janë vetëm për njerëzit e vdekur. Për ata që besojnë në shpirtrat e kafshëve, udhërrëfyesit shpirtërorë apo edhe engjëjt mund të ngushëllohen. Këta shpirtra përdorin ëndrrat për të komunikuar.

Shenja që vërtetojnë se një i dashur ka vdekur

Rendrrat për një vizitë mund të kenë një ndikim shumë pozitiv. Shumica e njerëzve që ëndërrojnë të vizitojnë zgjohen me një ndjenjë dashurie dhe paqeje.

Shenja që vërtetojnë se një i dashur ka vdekur

Ndryshe nga filmat horror dhe shfaqjet që lidhen me të mbinatyrshmen, këta njerëz të vdekur nuk janë armiqësorë. Ata kurrë nuk do të zemërohen me ju në ëndërr. Qëllimi i tyre është t’ju sjellin mesazhe qetësuese.

Shenja që vërtetojnë se një i dashur ka vdekur

Në shumicën e rasteve, një ëndërr vizite nuk ka për qëllim të jetë një fjalim i gjatë.
Pasi mesazhi të ketë kaluar, shpirtrat kthehen në parajsë, duke ju lënë paqe dhe qetësi.

Shenja që vërtetojnë se një i dashur ka vdekur

Ju me siguri do të pyesni nëse ëndrrat për të vizituar ishin të vërteta apo jo. Kur bëhet fjalë për një ëndërr vizite, ju do ta ndjeni atë në barkun tuaj ose në zemrën tuaj.

Shenja që vërtetojnë se një i dashur ka vdekur

Kur shpirtrat ju vizitojnë, ata kanë një cilësi të tejdukshme. Në fushën shpirtërore, nuk ka trup të vërtetë fizik, e tëra është e përbërë nga energji e pastër.

Shenja që vërtetojnë se një i dashur ka vdekur

Ne e dimë se rikrijimi i idesë së një ëndrre vizite duket joreale. Likeshtë si të jetosh përsëri filmin “Ghost” me Demi Moore dhe Patrick Swayze. Por mos harroni se në film personazhi i Samit po përpiqej të siguronte të dashurën e tij Molly se ai ishte i vërtetë, duke u përpjekur të notonte një monedhë në sipërfaqen e ujit.

Shenja që vërtetojnë se një i dashur ka vdekur

Shumica e vizitave në ëndërr shpesh u ndodhin njerëzve që kanë humbur dikë kohët e fundit. Këta udhëtarët e natës mund të kalojnë aeroplanët shpirtërorë dhe astralë për t’u ribashkuar me të dashurit e tyre. Sidoqoftë, njerëzit e tjerë thjesht kanë takime të papritura me shpirtrat.

Shenja që vërtetojnë se një i dashur ka vdekur

Pasi të keni pasur një ëndërr për të vizituar, mbase duhet të blini për veten tuaj një tërheqës të ëndrrave. Ky objekt është bërë nga rrathë të vegjël, që përmbajnë një kostum të flokëve të kalit të zbukuruar me pendë dhe perla. Amerindianët besonin se ky objekt lejonte të kishte ëndrra të mira dhe mbronte pronarin e tij.

Shenja që vërtetojnë se një i dashur ka vdekur

Një ëndërr për të vizituar nuk është një krijim i nënndërgjegjeshëm tuaj. Këto ëndrra ekzistojnë vetëm kur një entitet jo-fizik po përpiqet të komunikojë me ju ndërsa jeni duke fjetur. Ata mund të flasin me ju shpejt dhe në mënyrë efektive, pasi pengesat që bllokojnë komunikimin e tyre nuk ekzistojnë gjatë gjumit.

Shenja që vërtetojnë se një i dashur ka vdekur

Ekziston një ndjenjë telepatie që e merrni kur jeni pranë tyre. Me këtë lidhje telepatike, ju mund t’i ndjeni ose dëgjoni ata të flasin me ju, edhe nëse buzët e tyre nuk lëvizin.

Shenja që vërtetojnë se një i dashur ka vdekur

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *