Shfaqet gjarpëri nga muri i tempullit izraelit, panik në vendin e shenjtë nga profecia biblike

jë gjarpër i njohur i cili ndodhet edhe në monedhën antike ka ndërprerë lutjet në Murin Perëndimor të Jeruzalemit, duke shkaktuar panik në vendin e shenjtë.
me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Shfaqja e gjarpërit nxiti spekulime mes përdoruesve të internetit dhe përdoruesve të medias sociale, të cilët i referoheshin një profecie biblike.

Një faqe në gjuhën hebraike, Sod1820, sugjeroi që simboli i një pëllumbi që ikën nga një gjarpër provonte se judenjtë po jetonin në “kohëra të rrezikshme”.

Ne me të vërtetë jemi duke jetuar në një kohë të rrezikshme që i paraprinë drejtpërdrejt Mesian, pasi pëllumbi është i sigurt për sa kohë që kërkon strehim midis gurëve të malit të Tempullit, hebrenjtë mbrohen nga urdhërimet e Torës. Kur pëllumb del nga gurët ose hebrenjtë largohen nga Tora, ata janë në rrezik.”

Shfaqet gjarpëri nga muri i tempullit izraelit, panik në vendin e shenjtë nga profecia biblike on Vidnews.
Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *