Shoferi ndalon autobusin për të ngushëlluar vajzën që po qa.nte

Teksa ishte në orar të punës, Andre Grandin, e ndaloi udhëtimin e tij nga Vera në Lidkoping në veri të Suedisë dhe i la pasagjerët të presin, teksa i ofroi ndi.hmë një vajzë 10-vjeçare që kishte ndaluar në anë të rrugës.
Pasagjerët ndoqën gojëhapur teksa shoferi zbriti nga autobusi dhe iu afrua Emilia Behrendtz, e cila po q.ante. Më vonë u zbulua se ajo ishte më.rzitur me fëmijët e tjerë.

Sipas burimeve, shoferi u ngjit përsëri në autobus pa thënë asnjë fjalë. Një nga pasagjeret, Emma Gustafsson bëri një foto dhe e shpërndau në rrjetin social..

Shoferi është bërë i famshëm, ndonëse ai e mohon të ketë bërë ndonjë akt të jashtëzak.onshëm. Atij thjesht nuk i pëlqen t’i kalojë pranë njerëzve, pa i ndihmuar. Pavarësisht modestisë, Andre Grandin është shpallur h.ero në shtetin e tij dhe po merr lule nga të panjohur që e adhurojnë aktin e tij të mirësisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *