‘U plaka para kohe’/ Transformimi i infermierit 40-vjecar pas një viti në vijën e frontit

Përveç gjithë të tjerave C.ov.id të plak para kohe. Për pak muaj mund të për.ball.esh me mjekër dhe flokë të bardhë, rrudha në ballë dhe me një pamje e dh.im.bsh.me.

Kështu e gjeti veten infermieri Viktor Aparicio, një 40-vjeçar nga spitali Gregorio Maranon në Madrid pas një viti pune kujdesi int.ensiv me të së.m.urët.

Dhe kështu ai vendosi të publikojë krahasimin në Twitter:

Mendoj se ndryshimi i jashtëm është i dukshëm – shkruan ai në mesazhin që shoqëron fotot.

“Nuk mund të imagjinohet gjendja e brendshme”- thotë ai, pasi ajo e jashtme duket qartë.

Në foton në të majtë, infermieri ishte në lidhje me një program lajmesh nga stacioni TeleCinco, para se të infektohej. Në të djathtë, megjithatë, ai ishte në shtëpi pas shtrimit në sp.it.al: një selfie e realizuar disa ditë më parë.

Të dy fotot kanë një hark kohor prej disa muajsh. Por duket se ka qenë shumë më e gjatë. Sepse së.mu.nd.ja transformon fytyrën, mendjen dhe jetën e dikujt.

Jo vetëm ajo atyre që e jetuan atë në lëkurë, por edhe e atyre që lu f.t.ojnë çdo ditë në spitale për të trajtuar të i.nfe.k.tu.arit. Dhe v.ir.usi i ma. ll.ku.ar rr ez.ik.on, si të së.m.ur.in ashtu edhe atë që kujdeset për të.

Prej më shumë se një viti mjekët, infermierët dhe punonjësit shëndetësorë në frontin e parë të bet.ej.ës, janë pa.dyshim ata heronjtë e heshtur, që meritojnë minimalisht mirënjohje.

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *