Unë jam burrë dhe jo lodër ne në krevat… reagon 35-vjeçari që u lidh me 80 vjeçaren

.
.
.

Një 35 vjeçar egjiptian dhe partnerja e tij 45 vite më e madhe, kanë hedhur poshtë ofen dimet që e quajnë atë një “djalë lodër”, duke këmbëngulur se ishte “një burrë i vërtetë”.

British Pensioner, 80, Plans To Marry Egyptian Man, 35, And Insists ‘He is Not A Freeloader’

Mohamed Ahmed Ibriham u lidh me britaniken Iris Jones, 80 vjeçe nga Somerset, pasi u takuan fillimisht në F ac eb ook vitin e kaluar. E moshuara fluturoi nga Britania drejt Egjiptit, por çifti ende nuk ka lidhur kurorë.

Çifti bëri që mikpritësit Holly Willoughby dhe Philip Schofield të skuqeshin në fillim të këtij viti pasi pranuan se nata e tyre e parë ishte pasiononte, duke përdorur një “lubrifikant të tërë”, ndërsa e moshuara mbeti me “shalë të skuqura”.

Duke u shfaqur në emision edhe një herë sot nga Kajro, Mohamed shpërtheu me ze mërim ndaj atyre që e kritikojnë, duke mbrojtur marrëdhënien e tyre dhe duke i thënë kujtdo që dyshon në dashurinë e tij për Irisin ‘të shkojë në f err’.
Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

.
.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *