Video/ E pabesueshme: Autostrada bie në oqean

Nje pjese e madhe e autostrades “Kalifornia 1” ka rre.shqitur në oqean si pa.so.je e nje stuhie te forte që solli shi dhe borë. Zyrtaret e departamentit te transportit ne Kaliforni thonë se mbetjet rane mbi autostrade çka beri qe infrastruktura të des.htoje. Ofi.cer.i i patrulles rrugore John Yerace ishte ne zonen ku ndodhi inc.id.e.nti. Ai njoftoi me urg.j.en.ce dhe tha : “Ky seksion i autostrades ka rënë ne oqean”

.JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive ku shkruan SP.0N.SORE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *